De hoofdfocus ligt op het simulatorvliegen, waarbij ieder lid de keuze heeft hoe ver hij/zij hier in gaat. Sommige leden gaan tot het uiterste en bouwen een hele cockpit uit, met de focus op functionaliteit en realisme van het toestel, de omgeving en procedures. Andere leden vliegen graag gewoon rond met wat vrienden. De passie voor het vliegen en de luchtvaart is wat ons samen brengt, waarbij ook mooie vriendschappen ontstaan.

Onze club richt zich vooral op het online aspect van de simulatorwereld waarbij we een maandelijkse online-meeting hebben. Ons doel is om onze leden te verbinden en een gemeenschap te creëren die niet alleen gepassioneerd is over vliegsimulatie, maar ook over de bredere wereld van de luchtvaart. Dit is een mooie gelegenheid voor iedereen om samen te komen en ook nieuwe mensen te leren kennen.

Als online vliegsimulatorclub nemen we deel aan diverse evenementen gedurende het jaar om de passie voor luchtvaart en simulatorvliegen te delen. Jaarlijks zijn we bijvoorbeeld te vinden op evenementen zoals de Skeyes open bedrijvendag. Tijdens deze evenementen demonstreren we de mogelijkheden van particuliere vliegsimulatoren. Voor velen vormt een vliegsimulator het begin van een boeiende reis binnen de luchtvaartsector, zowel als hobbyist als professioneel.